Professionele Powerpoint-presentaties, advies & realisatie
Studio Max Live Support
Home Studio-Max Werkwijze Advies Productie Portfolio Contact Demo's  

Professionele Powerpointpresentaties:


De meest aan ons gestelde vragen:
 

Wat gaat ons dat kosten?
Een professionele Powerpoint-presentatie moet niet worden bezien als een kostenpost maar als een investering die zichzelf terugbetaalt. U oogst respect en waardering wanneer niet de zoveelste old skool Powerpointpresentatie wordt getoond maar een krachtige presentatie waaraan professionele aandacht is besteed. Wij maken Powerpoint-presentaties voor ieder budget.

Maken jullie ook websites of zaken als folders en brochures?
Nee, wij maken professionele Powerpoint-presentaties. Wij maken natuurlijk wel gebruik van de softwarepakketten die reclame en webdesignbureau’s ook gebruiken. Alleen maken we er geen websites en brochures mee maar toppers van presentaties

Wij willen onze Powerpoint presentatie op DVD:
Dat kan echter ons advies zal luiden dat niet te doen. Resultaten zijn teleurstellend. Daarbij heeft ieder modern LCD of plasmascherm aansluitmogelijkheden voor een notebook of PC.

Wij willen muziek in onze Powerpoint-presentatie:
Dat kan, muziekbestanden kunt u aanleveren in ieder gangbaar formaat. Ook kunnen wij een begeleidend elektronisch en uniek muziekstuk voor u componeren.

Wij willen de presentatie op onze website:
Dat kan, zie de voorbeelden op deze site. Wij maken van uw Powerpointpresentatie een Flash-presentatie welke eenvoudig on-line kan worden gezet. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, in principe is alles mogelijk!

Wat hebben wij nodig om jullie presentaties te spelen?
Niets meer dan Microsoft Powerpoint.

 

 


- Powerpoint

- Bedrijven België

- Event Support

- PowerPointpresentaties

- Design & Animatie

- infographics & powerpoint

- PowerPoint toolkit

- Upgrade advies

- Demonstratie on-site

- Navigatie

- Logo animatie

- Opdrachtgevers

- PowerPoint FAQ

Full-service PowerPoint-presentatie design studio waar corporate PowerPoint-presentaties worden ontwikkeld en beheerd in velerlei vormen en voor alle doeleinden. PowerPoint-sjablonen, PowerPoint-templates, jaarverslagen, salespresentaties, PowerPoint-presentaties voor live-evenementen, logo-animatie, Power Point, corporate toolkits voor PowerPoint-presentaties, beurspresentaties, showroom-presentaties, powerpoint showreel, interactieve en navigeerbare PowerPointpresentaties. http://blog.indezine.com, www.mediabaas.nl