06 200 77 835  info@studio-max.nl

DESIGN TO SHINE.

“Dankzij de inspanningen van Studio Max hebben we binnen korte tijd onze presentaties kunnen verbeteren. Max herkende snel onze wensen en met respect voor de richtlijnen voor onze communicatie wist hij vernieuwing te brengen. Snelle service en een ongekende drang voor kwaliteit maken het dat we de samenwerking als uiterst prettig ervaren hebben”. Mark Ogertschnig, Corporate Communications Manager IKEA.

Sales-presentaties

Enthousiasmeren
en overtuigen.

Corporate presentaties

Inspireren, inzicht geven
en vertrouwen wekken.

Interactieve presentaties

Flexibiliteit en
interactieve dynamiek.

Event-presentaties

Triggeren, imponeren
en verrassen.

Met passie en plezier verzorgen wij state-of-the-art Powerpoint-presentaties die renderen en inspireren.

CONTENT-ANIMATIE
Doeltreffend en dynamisch presenteren met een geanimeerde Powerpoint-presentatie voor de beurs, showroom of receptie. Trek de aandacht met doeltreffende animaties waarmee belangrijke en/of complexe presentatie-content duidelijk en
dynamisch wordt gevisualiseerd.

LOGO-ANIMATIE
Meer impact met een professionele logo-animatie. Wij bieden deze dienst ook aan als een op zichzelf staande service. Stuur uw logo in de originele opmaak (.eps) en wij doen een vrijblijvend voorstel. Onze logo-animaties worden gewaardeerd door een
verscheidenheid aan opdrachtgevers.

INFOGRAPHICS
Powerpoint-presentaties en infographics laten zich perfect combineren. Wij designen zowel statische, als interactieve en geanimeerde infographics, die ook op zichzelf staand kunnen worden gebruikt in bijv. een brochure. Onze Infographics communiceren complexe  informatie op een toegankelijke manier.

Complexe content

Visueel verhelderd?

Neem contact met ons op

Contact

POWERPOINTPRESENTATIES VOOR DE iPAD.
Voor de iPad maken wij multimediale Powerpoint-iPad-presentaties die speciaal voor dat platform worden geoptimaliseerd
en kunnen worden uitgevoerd met een interactief menu, animatie, audio en video.

POWERPOINT TOOLKIT.
Alle medewerkers vullen zelfstandig hun Powerpoint-presentaties met op maat gemaakte en flexibel aanpasbare corporate content in de vorm van modulaire bouwstenen.

UPGRADE ADVIES.
Stuur ons uw Powerpoint-presentatie, wij kijken daar kritisch naar en geven vrijblijvend een upgrade advies voor een sterk verbeterde presentatie. Discretie verzekerd.

DEMONSTRATIE ON-SITE.
Wij komen vrijblijvend langs voor een eerste oriënterend gesprek en geven een demonstratie van gerealiseerde Powerpoint-presentaties die verbazen en verblijden.

Hoe kunnen wij helpen?

Contact